Ο Κάνιε Γουέστ στην πρώτη παρουσίαση του καινούργιου του άλμπουμ «Donda»

Χιλιάδες δωρεάν εισιτήρια για την παρουσίαση του καινούργιου του άλμπουμ «Donda» προσέφερε ο Κάνιε Γουέστ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πάρτυ θα γίνει στο στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα και έχει δωρίσει 5.000 εισιτήρια σε καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές πανεπιστημίων μαύρων σπουδαστών αποκαλύπτει το Page Six.

Έγινε γνωστό ότι το πολυαναμενόμενο άλμπουμ ολοκληρώθηκε, από μία ανάρτηση του Τζάστιν Λαμπόι στο Twitter, όταν ο τραγουδιστής του το παρουσίασε σε ένα μυστικό πάρτι. «Παρουσίασε το νέο του άλμπουμ για εμένα και τον Κέβιν Ντουράντ στο Λας Βέγκας. Όποιος καλλιτέχνης σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάτι σύντομα θα πρέπει απλώς να το καθυστερήσει», πρόσθεσε.

Ο Λαμπόι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επερχόμενο άλμπουμ του Γουέστ. «Το άλμπουμ του Κάνιε έχει τελειώσει. Όταν θα κυκλοφορήσει δεν πρόκειται να ακούμε τίποτα άλλο… Επιτρέψτε μου να πάω να απολαύσω μέχρι τότε όλους τους καλλιτέχνες που ακούω»,» κατέληξε ο Λαμπόι.

Το «Donda», το οποίο πήρε το όνομά του από την αείμνηστη μητέρα του έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ «Yeezy», «Jesus Is King». Αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει το 2020.

Μια πηγή κοντά στο τραγουδιστή είπε στο Page Six, ότι ένα τραγούδι στο άλμπουμ είναι αφιερωμένο στην Κιμ Καρντάσιαν το οποίο της το παρουσίασε πριν από την εκδήλωση στο Λας Βέγκας.

«Ο Κάνιε έπαιξε το τραγούδι για την Κιμ προσωπικά πριν από το πάρτι ακρόασης», ανέφερε η πηγή. «Είναι συναισθηματικό, προσωπικό και καθόλου αρνητικό». 

newsbeast.gr