Αποκλειστικό: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου

Στις 7 Αυγούστου και στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα στη Ντελαγκράτσια, θα παντρευτούν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Κάποιοι πίστευαν πως το ζευγάρι θα αναβάλλει τον γάμο του μετά την δημοσιοποίηση της ημερομηνίας και το μπέρδεμα που είχε γίνει με το πρωινό του AΝΤ1, ωστόσο ο γάμος θα γίνει κανονικά, όπως αποκλειστικά είχε γράψει το Znews.gr , με τη μόνη διαφορά ότι δεν θα παντρευτούν με πολιτικό και όχι με θρησκευτικό, όπως είχε γραφτεί.

Η Δανάη Μιχαλάκη, που έγινε γνωστή μέσα από την σειρά «Άγριες Μέλισσες» ως Δροσω Σταμίρη, θα ντυθεί νύφη την ημέρα των γενεθλίων της, έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και φίλους. Μάλιστα, εδώ και πολύ καιρό, έχουν κλειστεί δωμάτια στο νησί για να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους τους. Ανάμεσα τους και πολλοί πρωταγωνιστές από τις «Άγριες Μέλισσες».

Μετά τον πολιτικό γάμο, θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την έπαυλη που θα γίνει η τελετή. Το ζευγάρι, για αυτή την μοναδική μέρα της ζωής του, θέλει να χαρεί αυτή τη στιγμή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, για αυτό και επέλεξε τον εσωτερικό χώρο του κήπου που βλέπει μόνο θάλασσα. Την επόμενη μέρα, θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους που θα ταξιδέψουν ως την Σύρο για τον γάμο.

okmag.gr