Το Buckingham σπάει τη σιωπή του: Τι απαντά στην ανακοίνωση του βιβλίου του πρίγκιπα Harry

Τη Δευτέρα, ο πρίγκιπας Harry και ο εκδοτικός Penguin Random House ανακοίνωσαν ότι ο δούκας θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματα του στα τέλη του 2022, στα οποία θα μοιραστεί, «για πρώτη φορά, τον οριστικό απολογισμό των εμπειριών, τις περιπέτειες, τις απώλειες και μαθήματα ζωής που τον βοήθησαν να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του».

Τα Ανάκτορα του Buckingham δεν απάντησαν αμέσως στις ειδήσεις, αλλά το Παλάτι έκανε τη σπάνια κίνηση του να αρνηθεί να σχολιάσει στο περιοδικό People.

«Οποιαδήποτε διευκρίνιση για το βιβλίο θα ήταν μια ερώτηση για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex», είπε το Παλάτι, αναφερόμενοι στους Meghan και Harry με τους τίτλους τους, προκαλώντας απορία σε όλους.

Το βιβλίο του Harry θα μιλήσει για το χρόνο του με τη βασιλική οικογένεια, «καλύπτοντας τη ζωή του στο δημόσιο μάτι από την παιδική ηλικία έως σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της αφοσίωσής του στην υπηρεσία, το στρατιωτικό καθήκον που τον έφθασε δύο φορές στις πρώτες γραμμές του Αφγανιστάν και τη χαρά που έχει βρει στο να είναι σύζυγος και πατέρας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ακόμη, ο πρίγκιπας Harry θα προσφέρει ένα «ειλικρινές και σαγηνευτικό» προσωπικό πορτραίτο, που δείχνει στους αναγνώστες ότι πίσω από όλα όσα νομίζουν ότι ξέρουν, βρίσκεται μια «εμπνευσμένη, θαρραλέα και αναζωογονητική ανθρώπινη ιστορία».

Ένας εκπρόσωπος του Harry κατέστησε σαφές στο People ότι η βασιλική οικογένεια δεν εξεπλάγη από τα νέα, καθώς ο Harry μίλησε ιδιωτικά μαζί τους σχετικά με τη δημοσίευση του βιβλίου πολύ πρόσφατα. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας δεν περίμενε να λάβει άδεια από τα Ανάκτορα του Buckingham για το έργο.

Σε μια δήλωση, ο Harry εξήγησε για τα απομνημονεύματά του: «Τα γράφω όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει».

jenny.gr