Τι ισχύει για την διαδικασία εισόδου ΜΜΕ & Φωτογράφων στον αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ

 Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Play Offs, ΟΦΗ – ΑΕΚ (Κυριακή 14/6, 19:15, «Θ. Βαρδινογιάννης), δεν θα ισχύσει ΚΑΜΙΑ δημοσιογραφική ταυτότητα.

Με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, δικαίωμα εισόδου θα έχουν συνολικά 30 δημοσιογράφοι (μόνο ένας (1) εκπρόσωπος από κάθε ΜΜΕ ή δημοσιογραφικό όμιλο, ανάλογα με τον αριθμό των αιτημάτων) και 15 φωτογράφοι, μέλη της ΕΦΕ.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν δημοσιογραφικά τον αγώνα και οι φωτογράφοι – μελη της «Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας» είναι απαραίτητο να στείλουν τα αιτήματά τους ΜΟΝΟ στο press@ofifc.com, έως την Πέμπτη (11/6) στις 16:00.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

(Θα απαντηθούν όλα τα αιτήματα, είτε εγκριθούν είτε απορριφθούν).

Η είσοδος των δημοσιογράφων/φωτογράφων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 8Β (από τις 17:45 ως την έναρξη του παιχνιδιού) με ονομαστική λίστα και την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου εγγράφου που να πιστοποιεί τα στοιχεία των διαπιστευμένων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την είσοδο στην εγκατάσταση είναι η συμπλήρωση του «Δελτίου καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League», το οποίο οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν και να φέρουν συμπληρωμένο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η χρήση μάσκας τόσο για δημοσιογράφους όσο για φωτογράφους, σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην εγκατάσταση, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών μιας χρήσης.

Η είσοδος σε τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για απευθείας μετάδοση, ενώ με δεδομένη την μη λειτουργία της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης, ΔΕΝ θα εγκρίνεται η παρουσία τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην φυσικά της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Λόγω του ότι δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει ανάρτηση (βίντεο) με δηλώσεις του προπονητή και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΟΦΗ, μέσα από το κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο YouTube (OFI CRETE FC / Official YouTube Channel).

Πηγή: kritipress.gr