Συλλαλητήριο: Τι καιρό προβλέπει ο Καλλιάνος

Ανησυχία προκαλούν στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για το σκοπιανό στην Αθήνα, αλλά και σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό, οι προγνώσεις των μετεωρολόγων για απότομη επιδείνωση του καιρού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, ο Γιάννης Καλλιάνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook φαίνεται ότι δίνει μια νότα αισιοδοξίας, καθώς προβλέπει ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε: «Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε από τα δελτία επιδείνωσης του καιρού, όσοι από εσάς έχετε αποφασίσει να είστε στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 14.00 μμ. Αυτή η μεταβολή του καιρού (γιατί για μεταβολή πρόκειται και όχι για κάτι ακραίο) δεν αφορά περιοχές όπως η Αττική για την Κυριακή.

Ναι, το Σάββατο, ενδέχεται να βρέξει το πρωί στη Αττική αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς έντασης της βροχής. Και γενικά δεν αναμένουμε τίποτα το ιδιαίτερο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, αν εξαιρέσουμε μόνο το βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και τμήματα της δυτικής Στερεάς όπου αναμένονται περισσότερες βροχοπτώσεις αλλά και χιόνια στα αντίστοιχα ορεινά την Κυριακή.

Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Την Κυριακή, η ημέρα θα ξεκινήσει με μουντό κατά διαστήματα καιρό και η πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει στο κέντρο της Αθήνας είναι πραγματικά πολύ μικρή. Ειδικά από τις 13.00 το μεσημέρι και στη συνέχεια, οι νεφώσεις θα αρχίσουν να διαλύονται με αποτέλεσμα όταν θα ξεκινήσει το συλλαλητήριο στις 14.00 μμ ταυτόχρονα θα κάνει την εμφάνιση του και ο ήλιος».

madata.gr