Παπαδιά παίρνει εκδίκηση από τον 49χρονο άτακτο ιερέα

Τη ζωή της πίσω είναι αποφασισμένη να πάρει η πληγωμένη παπαδιά από τη Μεσαρά Ηρακλείου μετά την προδοσία του ιερέα άνδρα της, ο οποίος την εγκατέλειψε πριν από δύο μήνες για μια… ξένη αγκαλιά, προκαλώντας σάλο σε όλη την Κρήτη!

Τη στιγμή που ο 49χρονος ρασοφόρος ζει έναν παθιασμένο έρωτα εκτός Κρήτης με τη νέα αγαπημένη του -οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν φύγει με πλοίο της γραμμής-, η 43χρονη πρεσβυτέρα ακολουθεί τη δικαστική οδό.

Εχοντας πλέον ανασυντάξει τις δυνάμεις της, πέρασε χθες το κατώφλι του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου και κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την έκδοση προσωρινής διαταγής, ώστε να πάρει την επιμέλεια του ενός από τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον 49χρονο και είναι ακόμα ανήλικο, να οριστεί διατροφή και να προχωρήσει η διαδικασία για να λυθεί ο γάμος της. Τελικά, η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε και στην αίτησή της αποκαλύπτει πως ο ιερέας είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, που τον οδήγησαν στη φυγή. Ωστόσο, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον κληρικό αρνείται όσα αποδίδονται στον πελάτη του.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ο… ζωηρός παπάς είχε εξαφανιστεί ξαφνικά. Τότε η ανυποψίαστη γυναίκα του δήλωσε ανήσυχη την εξαφάνισή του στις Αρχές, ενώ είχε ειδοποιηθεί και η Μητρόπολη. Λίγο καιρό μετά ο ιερέας αποφάσισε να εμφανιστεί σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης και να δηλώσει ότι ήταν καλά και πως ήταν επιλογή του να φύγει! Μάλιστα, ήρθε και σε τηλεφωνική επαφή με τη μητέρα των παιδιών του για να της ζητήσει να διαβάσει μία επιστολή που είχε γράψει για εκείνη και είχε κρυμμένη στο συρτάρι του κομοδίνου του.

Η άμοιρη παπαδιά ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί, αφού έμεινε εγκαταλειμμένη με δύο παιδιά σε ένα χωριό που θα «τρεφόταν» για πολύ καιρό με το ροζ σκάνδαλο. Μάλιστα, τότε η Ιερά Μητρόπολη στην οποία ανήκε ο 49χρονος τον καλούσε σε απολογία, προκειμένου να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Espressonews.gr