Μινώα Πεδιάδας: Εθελοντική δράση για ένα πιο καθαρό περιβάλλον από την «Δύναμη Προόδου» – Συγκεντρώθηκαν 397 σάκοι με σκουπίδια (pics)

Σε μια σπουδαία εθελοντική δράση προχώρησαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου, μέλη της παράταξής του "Δύναμη Προόδου" καθώς επίσης και πολλοί ευαισθητοποιημένοι εθελοντές.

Με σύνθημα "Ας αλλάξουμε συνήθειες! Να γίνουμε ο πιο καθαρός δήμος στην Κρήτη!!!" και με τη συμμετοχή 100 περίπου εθελοντών που εργάστηκαν σε οκτώ ομάδες για 3 ώρες που αντιστοιχούν σε 300 εργατοώρες, έγινε περισυλλογή 397 σάκων με πλαστικά, χαρτιά κλπ.

Πρόκειται ουσιαστικά για την 1η περιβαλλοντική τους δράση που αφορούσε στον καθαρισμό του δρόμου Αρκαλοχώρι-Γαζέπη Μύλος- Καστέλλι και είναι πλέον γεγονός!

Μια δράση ευαισθητοποίησης και προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά πάνω από όλα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών!

Για το θετικό αποτέλεσμα της όλης δράσης οι συμμετέχοντες σε αυτή ευχαριστούν τους χορηγούς καθώς και τους τέσσερις Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που ήταν μαζί τους.

Η επόμενη δράση τους αφορά τον καθαρισμό του δρόμου Αρκαλοχώρι, Θραψανό, λίμνη Λιβάδας, Αποστόλοι Καστέλλι!!!

Τέλος, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αναφέρουν: " Ευχαριστούμε που δεν θα ξαναπετάξει κανένας στο δρόμο τα απορρίμματα!!!"

poo.gr