Γιάννης Ταουσιάνης: »Δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα»

 Ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου απόλυτα ικανοποιημένος, απ’την σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη δήλωσε:

»Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Ξεκινήσαμε την νέα χρονιά όπως τελειώσαμε την προηγούμενη, με μια νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ όσα είδα σήμερα απ’ τους ποδοσφαιριστές μου, για την σοβαρότητα που έδειξαν και την προσπάθεια σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Πολλές φορές όταν γνωρίζεις την κατάσταση που είναι η αντίπαλη ομάδα μπορεί να παρασυρθείς όμως εμείς δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και έτσι φτάσαμε σε αυτή την νίκη.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε συγκεντρωμένα, καθώς προμηνύεται ένας δύσκολος και συγκλονιστικός δεύτερος γύρος, όσων αφορά την ένταξη των ομάδων στο πρώτο γκρουπ της εξάδας που θα οδηγήσει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Πάρα πολλές ομάδες είναι ήδη πολύ κοντά στις συγκεκριμένες θέσεις, κάτι που μαρτυράει ότι το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό από εδώ και πέρα. Εύχομαι στην ιστορική ομάδα του Απόλλωνα Πόντου να βρει λύση στα προβλήματα της. Εμείς συνεχίζουμε.»

Πηγή: kritipress.gr