1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo Ρόδος 2017

Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου τελεί το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo Ρόδος 2017.

Σε πρόσφατη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντο (ETU) Σάκης Πραγαλός και ο γενικός γραμματέας της ETU και πρόεδρος της ΔΟΑ, Μιχάλης Φυσεντζίδης είχαν ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, να τεθεί υπό την αιγίδα του η διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο, στις 5-6 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ρόδου, σε τελετή που είχε γίνει τον Μάρτιο, κατά την οποία του είχε απονεμηθεί το χρυσό μετάλλιο τιμής της πόλης και αντίγραφο του κλειδιού της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Taekwondo θα σταλεί από τη Ρόδο και ένα «ηχηρό» μήνυμα για την ειρήνη. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό και η Οργανωτική Επιτροπή, σε συνεργασία με το Peace & Sport, θα πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη White Card campaign, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης της διοργάνωσης, την Πέμπτη 4 Μαΐου, στις 6:30 μ.μ.

Οι μετέχοντες στην Τελετή αλλά και οι θεατές θα μπορούν να ενταχθούν στην αναμνηστική φωτογραφία της καμπάνιας, που θα στείλει ένα μήνυμα ειρήνης μέσω του αθλητισμού. 
Πηγή: typoskritis.gr