ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/02 ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, μαζί με τον Ερμή/Κρόνο συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση της με τον Ουρανό ενδέχεται να δημιουργήσουν ιδιαίτερη συναισθηματική αστάθεια. Η ανάγκη να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, το πείσμα αλλά και η διαισθητική μας φύση θα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, κοινωνικά θέματα ενδέχεται να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα. Προσπαθήστε να είστε όσο περισσότερο ευέλικτη/ος γίνεται και μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Για τους Ταύρους, ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα σας απασχολεί και θα πάρει αρκετή ενέργεια. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους ανθρώπους αλλά επίσης καλό θα είναι να μην ζορίσετε τον εαυτό σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα ψυχικές φορτίσεις μπορεί να οδηγούν τα βήματά σας γιαυτό καλό θα είναι να είστε όσο γίνεται περισσότερο συνειδητή/ός με τις δράσεις σας. Χαλαρώστε σε μία ατμόσφαιρα που είναι οικεία για εσάς.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα το πρόγραμμά σας ειδικά αν έχετε σκοπό να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους. Ακούστε και υπολογίστε όλα τα δεδομένα πριν την όποια κίνηση θελήσετε να κάνετε.

Για τους Λέοντες, δύσκολη ημέρα για δράσεις τις οποίες δεν έχετε οργανώσει κατάλληλα. Κάντε σταθερά βήματα και αφήστε τους συνεργάτες και τους ανθρώπους γύρω σας να πουν την γνώμη τους και τις ιδέες τους, χωρίς να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Για τους Παρθένους, μια κατάσταση ή ένα εγχείρημα στην καθημερινή σας ρουτίνα παίρνει ενέργεια και χρόνο σήμερα από το πρόγραμμά σας. Αφιερωθείτε σε αυτό και είναι σίγουρο πως η ανταμοιβή θα είναι ανάλογη της προσπάθειάς σας.

Για τους Ζυγούς, κάποια πράγματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν παρόλο τις δυσκολίες. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να έχετε υπομονή και να κρατήσετε ευέλικτη στάση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή επαφές οι οποίες μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας κρατήσουν πίσω με κάποιον τρόπο. Το μόνο που δεν χρειάζεστε αυτή τη στιγμή είναι να πιεστείτε για κάτι το οποίο, σεβόμενη/ος τους δικούς σας χρόνους, μπορείτε να το φέρετε εις πέρας.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να είναι πιο δύσκολη από άλλες ημέρες γιαυτό πράξτε ανάλογα. Μια καθημερινή κατάσταση ενδέχεται να σας δυσκολέψει ή να σας αγχώσει.

Για τους Αιγόκερους, προχωρήστε το πρόγραμμά σας κατά βούληση αποφεύγοντας όμως οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές. Οτιδήποτε σχετίζεται με τις αξίες σας υλικές ή συναισθηματικές ενδέχεται να μην κάνετε την πιο συμφέρουσα συμφωνία, σήμερα.

Για τους Υδροχόους, πολλές πλανητικές δυναμικές στο ζώδιό σας σήμερα ανεβάζουν τους παλμούς και σας ωθούν να γίνετε περισσότερο δραστήριες/ος. Κάντε μια καλή προετοιμασία και οργάνωση πριν την όποια δράση σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται οι δυνάμεις σας να είναι λίγο πεσμένες γιαυτό αποφύγετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θέλουν ενέργεια και δυναμική. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας και ξεκουραστείτε όσο περισσότερο γίνεται.

Astroguide.gr