ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 08/06 ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το απόγευμα μας βάζει στην διαδικασία να δούμε ξανά ζητήματα που είναι ανοιχτά. Ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά αν εστιάσουμε στην πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων θα μπορέσουμε να βρούμε τη λύση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με πρακτικά θέματα ασχολείστε σήμερα και είναι καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Μην βιαστείτε και μην δράσετε παρορμητικά μπροστά σε μια δυσκολία. Όλα θα γίνουν στους χρόνους τους.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα αν αποφασίσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες σας βοηθούν να νιώσετε ασφάλεια την ίδια στιγμή που παίρνετε και προσωπική ικανοποίηση. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε δημιουργικό έρχεται στο δρόμο σας.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι (και) σήμερα να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε πράγματα τα οποία δεν είναι της παρούσης ή που για κάποιον λόγο δεν αισθάνεστε έτοιμη/ος να το κάνετε. Πολλές σκέψεις μπορεί να μπλοκάρουν την δράση σας ή η υπερβολή να λάβει χώρα με κάποιον τρόπο.

Για τους Καρκίνους, μέσω των επαφών σας σήμερα και της επικοινωνίας γενικότερα, μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια τα οποία είναι στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα. Έχετε πάντα κατά νου ότι ο στόχος είναι να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Για τους Λέοντες, καλή ημέρα αν θελήσετε να δώσετε χώρο και ενέργεια σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες μπορούν να ανεβάσουν το ηθικό σας και να νιώσετε πιο σταθερά. Ωστόσο, προσέξτε την υγεία σας και προσπαθήστε να σκέφτεστε μόνο ότι είναι αντικειμενικά προσβάσιμο.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα, σας δίνει το απαραίτητο σθένος να προβείτε σε ενέργειες μέσα από τις οποίες θα αισθανθείτε πιο γειωμένη/ος και να φέρετε καλύτερη «τάξη» γύρω σας. Η ανάγκη να εκτιμήσουν οι άλλοι τις καλές σας προθέσεις καθώς και τις ικανότητές σας θα οδηγεί τα βήματά σας.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα το απόγευμα δίνοντας την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία σας είναι ευχάριστα και κυρίως οικεία. Η ηρεμία και η ησυχία γίνονται στόχος και μπορείτε να τις επιτύχετε από το απόγευμα και μετά.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μέχρι αργά το μεσημέρι ασχοληθείτε με ζητήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Μετά, καλό θα είναι να χαλαρώσετε τους τόνους και να κρατήσετε τα πράγματα περισσότερο σε επίπεδο σκέψεων παρά δράσεων.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας και η Σελήνη σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου σήμερα δεν αφήνει περιθώρια για δράσεις οι οποίες δεν είναι κατάλληλα οργανωμένες. Καλό θα είναι να μην δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος ή αν για κάποιον λόγο δεν αισθάνεστε έτοιμη/ος να το κάνετε.

Για τους Αιγόκερους, μέχρι αργά το μεσημέρι σήμερα μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες που έχετε σκεφτεί και οργανώσει να κάνετε. Από το απόγευμα και μετά καλό θα είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους, χωρίς πίεση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αφήστε καλύτερα σημαντικά πράγματα να τα κάνετε προς το απόγευμα. Η ενέργεια είναι πιο χαλαρή και κυρίως βατή για εσάς και θα μπορέσετε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός σε αυτό που ασχολείστε.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται γεγονότα και καταστάσεις να σας αγχώσουν ή για κάποιον λόγο δικό σας να νιώσετε έξω από τα νερά σας. Καλό θα είναι να ξεκουραστείτε και να μην δώσετε πολλή ενέργεια στα πράγματα σήμερα.

astroguide.gr