ΖΩΔΙΑ 15/03 ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΚΑΜΨΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης σήμερα με τους Κρόνο/Ποσειδώνα και Ήλιο ενδέχεται να δυσκολέψει το πρόγραμμά μας. Καλό θα είναι να είμαστε όσο περισσότερο ευέλικτοι είναι δυνατόν ειδικά όσο προχωρά η ημέρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την ενέργειά σας μόνο εκεί που η χαρά θα είναι μέρος της διαδικασίας. Ανεξάρτητα το φόρτο εργασίας ή τα πράγματα που έχετε να διαχειριστείτε, θα πρέπει να υπάρξει τουλάχιστον λίγος χρόνος να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί.

Για τους Ταύρους, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή προς διερεύνηση. Αυτό που θα αποφασίσετε να κάνετε στη συνέχεια θα πρέπει να αντανακλά την επιθυμία σας για χαρά και φλερτ χωρίς όμως να λειτουργεί εις βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει.

Για τους Διδύμους, επικοινωνήστε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας σήμερα αλλά καλό θα είναι να μην απογοητευτείτε αν οι άλλοι δεν ανταποκριθούν απόλυτα σε αυτές. Μην χάνετε τον ενθουσιασμό σας, απεναντίας δείτε αν υπάρχει κάτι χρήσιμο που μπορείτε να κρατήσετε από όσα ακούσετε.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να πάρετε χαρά και κυρίως να νιώσετε ασφαλής ενδέχεται να κινεί τα βήματά σας σήμερα. Κάντε ότι κάνετε με τακτ χωρίς να πιέσετε τους άλλους αλλά ούτε και εσάς.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιο σας απέναντι από τον Κρόνο και με την Πανσέληνο να πλησιάζει ενδέχεται να φουντώσει τα συναισθήματά σας καθώς και τις επιθυμίες σας. Δράστε με ευελιξία όπου βλέπετε πως υπάρχουν εμπόδια μπροστά χωρίς να επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει.

Για τους Παρθένους, λίγο πριν την Πανσέληνο στο ζώδιό σας μεθαύριο, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε με ποίον τρόπο θα οργανώσετε σωστά τα πράγματα κα τις υποθέσεις σας. Κάντε μια καλή ταξινόμηση και μετριάστε την έντονη αυτοκριτική σας ώστε να δράσετε με μεγαλύτερη θέληση και κυρίως αυτοπεποίθηση.

Για τους Ζυγούς, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε αλλά δεν είναι σίγουρο πως έχετε βρει ακόμη τον σωστό και καταλληλότερο τρόπο. Σήμερα ειδικά καλό θα είναι να πάτε με την ροή, χωρίς πολλές αντιρρήσεις. Αν κάτι δεν σας αντιπροσωπεύει μπορείτε απλά να αλλάξετε κατεύθυνση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε προσεκτικά και προσπαθήστε να είστε ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είστε όσο προετοιμασμένη/ος θέλετε αλλά και απαιτείται για να είστε παραγωγική/ός.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται άλλα να θέλετε να κάνετε και άλλα να πρέπει να κάνετε. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε εμπόδια αλλά με διπλωματική στάση να αποφύγετε ότι δεν είναι της προτιμήσεώς σας.

Για τους Αιγόκερους, ασχοληθείτε με ότι θελήσετε ή έχετε προγραμματίσει αρκεί να λειτουργήσετε όσο αυτόνομα γίνεται. Τα πολλά λόγια σήμερα ειδικά μπορεί να φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει σε επαφή με ανάγκες που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να μην σχετίζεται με οικονομικά, κτήσεις και αξίες γενικότερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς ή για μία δραστηριότητα η οποία είναι κινητοποιημένη στην καθημερινή σας ρουτίνα. Καλό θα είναι να είστε καλά προετοιμασμένη/ος και να προχωρήσετε βήμα βήμα.

Astroguide.gr