ΖΩΔΙΑ 13/8 ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ

Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα και του Άρη με τον Κρόνο σήμερα δεν βοηθούν στην ομαλή επικοινωνία και και ένα ευνοϊκό ή χωρίς δυσκολίες αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, κοινωνικά ζητήματα και θέματα σχέσεων τα οποία είναι ανοιχτά, σήμερα θα σας δυσκολέψουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες όπου πιστεύετε πως είναι απαραίτητο.

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να δείτε τα πράγματα περισσότερο επιφανειακά και σφαιρικά. Όπου βλέπετε μονόδρομο θα πρέπει να αλλάξετε με ευελιξία διαδρομή, ακόμη και κατεύθυνση.

Για τους Διδύμους, σήμερα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ευελιξία. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές δράσεις ή σημαντικές ενέργειες.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αποφύγετε την επικοινωνία με άτομα τα οποία μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας βάλουν σε περιττές σκέψεις. Σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να τις χειριστείτε με το γάντι.

Για τους Λέοντες, με ιδιαίτερη προσοχή τα βήματά σας σήμερα. Ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με αξίες ή οικονομικά καλύτερα να τα αφήσετε για μια άλλη στιγμή.

Για τους Παρθένους, σήμερα το πρόγραμμά σας μπορεί να μην κυλήσει όπως θα το θέλατε ή να χρειάζεται μεγαλύτερο κόπο από εσάς την ίδια/τον ίδιο. Καλό θα είναι να προχωρήσετε με την ροή και να μην πιέσετε τις καταστάσεις ή εσάς την ίδια/τον ίδιο.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σήμερα με το πλανητικό σκηνικό που υπάρχει. Ωστόσο καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση και να διπλο-τσεκάρετε τα δεδομένα πριν την κάθε σας κίνηση.

Για τους Σκορπιούς, προσωπικά ζητήματα σήμερα θα πρέπει να τα δείτε με ανοιχτό μυαλό και ευέλικτη στάση. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται χωρίς βιασύνη και παρορμητισμούς.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Καλό θα είναι να εστιάσετε σε κάτι το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο και να κρατήσετε την ενέργειά σας μόνο για σημαντικά πράγματα σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην ξεθαρρεύετε γιατί η ημέρα επιφυλάσσει εκπλήσσεις και προκλήσεις. Με σύνεση και προσοχή τα βήματά σας, όπως πολύ καλά ξέρετε να κάνετε όταν είναι απαραίτητο.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ενδέχεται ψυχικές φορτίσεις να οδηγήσουν τα βήματά σας κάτι που δεν υπόσχεται να φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Καλύτερα να δώσετε χώρο και χρόνο πριν αποφασίσετε το επόμενό σας βήμα.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα μπορεί να είναι πηγή προκλήσεων οπότε θα πρέπει να αποφύγετε τις περιττές συζητήσεις. Ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είστε σίγουρη/ος πως μπορείτε εύκολα να το διαχειριστείτε.

astroguide.gr