Υπόθεση σοκ στις ΗΠΑ: Δασκάλα αποπλάνησε 15χρονο, τον… υιοθέτησε και γέννησε το παιδί του!

 Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία

 

Μήνυση εις βάρος ενός συνόλου ανθρώπων κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα ένας 20χρονος άνδρας από το Οχάιο, ο οποίος διατυπώνει τρομακτικές καταγγελίες εις βάρος μιας γυναίκας που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον προσέγγισε ερωτικά στα 12 του, ενώ στη συνέχεια τον υιοθέτησε (!) και γέννησε το παιδί του.

Η μήνυση του 20χρονου Αμερικανού, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους, στρέφεται ενάντι στην δράστιδα, την πρώην καθηγήτριά του Laura Lynn Cross, αλλά και στην διοίκηση του γυμνασίου και του λυκείου του που επέτρεψε στην αδίστακτη αυτή γυναίκα να τον εκμεταλλευτεί και δεν έλαβε τα απαιτούμενα μέτρα για να τον προστατέψει.

 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο νεαρός, η 37χρονη σήμερα Cross άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος για την ερωτική της σχέση με τον μαθητή της το 2009, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών. Παρότι φλέρταραν και διατηρούσαν στενή επαφή, ο «δεσμός» αυτός ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2012 όταν ο μαθητής ήταν 15 ετών. 

teacher-sex-ohio
Η σχέση τους έγινε ακόμα πιο περίπλοκη το 2015, όταν η Cross έπεισε την μητέρα του νεαρού να της παραχωρήσει την μερική κηδεμονία του, ώστε να μπορέσει «να τον καθοδηγήσει σωστά», προκειμένου να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που τον βασάνιζαν μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο. Ο νεαρός τότε μετακόμισε στο σπίτι της Cross, με την έγκριση της μητέρας του, που ισχυρίζεται ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα για την ανάρμοστη σχέση της γυναίκας με τον γιο της.

Λίγους μήνες μετά, η μητέρα του νεαρού κατάλαβε επιτέλους τι συνέβαινε και κατήγγειλε τη δασκάλα στην αστυνομία, παρέχοντας στοιχεία που είχε βρει και αποδείκνυαν ότι η Cross είχε σχέση με το αγόρι από τα 15 του. Εξι μήνες αργότερα, η Cross έφερνε στον κόσμο το παιδί του νεαρού εραστή της, την ίδια περίοδο που ξεκινούσε η δίκη της, με την οποία καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Το παιδί δόθηκε για υιοθεσία και η καθηγήτρια βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της γυλακής.

Με την μήνυση που κατέθεσε αυτήν την εβδομάδα, ο 20χρονος πλέον νεαρός ζητά αποζημίωση από την ίδια την Cross, για τα ψυχικά τραύματα που του προκάλεσε η συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και από το σχολείο που είχε προσλάβει την αδίστακτη γυναίκα, επιτρέποντάς της να τον αποπλανήσει και να του καταστρέψει τη ζωή.

Πηγή: kritipress.gr