Υπάρχει plan b;

 H κριτική σε έναν προπονητή, είτε σε έναν ποδοσφαιριστή είναι εύκολη να την κάνεις μετά από μια επιτυχία ή αποτυχία. Κάτι παρόμοιο συνέβη στον Σίμο και τους ποδοσφαιριστές του.

Με την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου όλος ο «Τύπος», παρουσίαζε τον ΟΦΗ σε ένα άσπρο «συννεφάκι» προσπαθώντας να φτάσει στην κορυφή, δίχως όμως να αναφέρουν τα ενδεχόμενα αποτυχίας, είτε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει μέχρι να υλοποίηση το Ολλανδικό πρότυπο ποδοσφαίρου.
Μια διοίκηση όχι και τόσο «ψημένη» στα πρότυπα ποδοσφαίρου στο «Ελλαδιστάν», προσπάθησε με ουτοπικά και συνάμα τίμια όνειρα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διαφέρει από τις άλλες σε ένα πρωτάθλημα που κυριαρχούν οι ίντριγκες και οι σκευωρίες. Κανείς δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει αποτυχημένη, ωστόσο με μια εκφράσει θα πούμε, «κύριε Μπούση καλώς ήρθατε στην Ελλάδα και την Superleague».
Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ πρέπει να γνωρίζει ότι στο πρωτάθλημα μας δεν υπάρχει υπομονή για παίκτες και προπονητές αν δεν δώσουν τα αναμενόμενα και αν υπάρξει θα είναι γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
Υπάρχουν πολλές εκφράσεις που μπορείς να χαρακτηρίσεις τον φετινό ΟΦΗ, όπως ότι έχει εμμονικό προπονητή, ο οποίος χρησιμοποιούσε σε όλο το πρωτάθλημα, σε κάθε παιχνίδι τρία στόπερ και δυο μπακ σε αγώνες που έπρεπε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, είτε ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έβαζαν τα πόδια τους στην «φωτιά», ωστόσο κανείς δεν σκέφτηκε από την αρχή της σεζόν αν υπάρχει «plan b» σε ενδεχόμενη αποτυχία του Ολλανδικού πλάνου.

Πηγή: kontemiri.gr