Υγιεινά σοκολατάκια με γέμιση μαρμελάδας

Υλικά

60 γρ. σμέουρα
70 γρ. φράουλες
2 κ.σ. σπόρους τρία
1/2-1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
100 γρ. σοκολάτα με 80% κακάο
Προαιρετικά 1 κ.γ. λάδι καρύδας

Εκτέλεση

Σε ένα πιάτο θα λιώσεις τα σμέουρα με τις φράουλες, να γίνουν σαν μαρμελάδα. Πρόσθεσε τους σπόρους τσία και το σιρόπι σφενδάμου και ανακάτεψε τα. Σε ένα πιατάκι με λίγη λαδόκολλα από πάνω, βάλε το μείγμα που θα χωρίσεις με κουταλιές της σούπας. Άφησε τα στην κατάψυξη για περίπου μισή ώρα μέχρι να σταθεροποιηθούν. Ύστερα θα τα βουτήξεις στη σοκολάτα, την οποία θα έχεις λιώσει με το λάδι καρύδας. Βαλτά σε ένα πιατάκι με λαδόκολλα και στη συνέχεια στο ψυγείο! Καλή απόλαυση!

newsbeast.gr