Τσίπρας: Στην πολιτική πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να χάνεις

 Τα εκλογικά περίπτερα της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Νάσου Ηλιόπουλου, επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Έδωσαν μία μάχη πολιτικού πολιτισμού με αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα. Στην πολιτική έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις. Το σημαντικό είναι να σηκώνεσαι.

Αυτά δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, στο εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου στο Σύνταγμα

«Στην πολιτική όπως και στη ζωή έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να ξέρεις και να χάνεις». Με αυτό τον τρόπο σχολίασε το άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών καλπών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σε δηλώσεις του από το εκλογικό κέντρο της Ρένας Δούρου, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα: «Στην πολιτική όπως και στη ζωή έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να ξέρεις και να χάνεις. Συγχαίρω όσους κέρδισαν σήμερα, όσους στηρίχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους υπόλοιπους υποψήφιους. Την επόμενη τετραετία θα πρέπει να αγωνιστούν για να κάνουν καλύτερες τις πόλεις και τις περιφέρειες. (…) Τώρα εμείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επόμενη μάχη, τις εθνικές εκλογές».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός δεν απάντησε σε ερώτηση για το εάν θα πάει αύριο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών.

 
Δούρου: Κάλεσα να συγχαρώ τον Πατούλη αλλά δεν μου απάντησε!

Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Έδειξαν την εμπιστοσυνη τους στη βάση του έργου μας. Σταθήκαμε όρθιοι και όρθιες σε πεισμα της κακοφωνίας και της εργαλειοποίησης δυο εθνικών τραγωδιών.

Θέλω να απευθυνθώ και σε εκείνος που δεν πείσαμε και προτίμησαν την αποχή ή μια άλλη αισθητική επιλογή. Η δική τους κρίση θα μας κάνει να γίνουμε καλύτεροι.

Η απλή αναλογική απαιτεί συνθέσεις και συνεργασία και προγραμματικές συγκλίσεις για να μη χαθούν όσα πετύχαμε. Σε ό,τι μας αφορά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε πράξη. Δεν θα περιμένω την 1η Σεπτεμβρίου αλλά έχω ήδη καλέσει τον κ. Πατούλη για να τον συγχαρώ και να τον ενημερώσω. Αλλά δυστυχώς δεν απάντησε στο τηλέφωνο.

try { _402_Show(); } catch(e) {}

 

madata.gr