Τροχαίο Mad Clip: Πειραγμένη η μοιραία Porsche;

Οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται για την συλλογή πληροφοριών και δεδομένων που θα οδηγήσουν τους εμπειρογνώμονες στο τελικό συμπέρασμα για τα πραγματικά αίτια του τραγικού δυστυχήματος του Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ύστερα από την αποκάλυψη του ειδικού εμπειρογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά ότι η ταχύτητα από μόνη της δε σκότωσε τον τράπερ  έρχονται νέες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ίσως ο 34χρονος είχε «πειράξει» κάποιο από τα συστήματα ασφάλειας του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει το nassosblog επικαλούμενο πηγές του, από ορισμένες καταθέσεις φίλων του Mad Clip, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, προκύπτει ότι ο 34χρονος μουσικός συνήθιζε να απενεργοποιεί το αντισπίν.

Mad Clip: Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του τράπερ – Live από το YouTube

Το αντισπίν είναι ένα σύστημα που συναντάται σε πολυτελή αυτοκίνητα με πολύ μεγάλη ιπποδύναμη, το οποίο κρίνεται αναγκαίο για την αποτροπή του σπινιαρίσματος των τροχών. Ένα τέτοιο ήταν και το αυτοκίνητο του Mad Clip, με το πίσω σύστημα στην κίνησή του να χρειάζεται αρκετές φορές το αντισπίν για να μη «διπλώσει» και εκτραπεί από την πορεία του.

Οι πληροφορίες αυτές εξετάζονται χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν τη μοιραία νύχτα ο τράπερ είχε απενεργοποιήσει το σύστημα αυτό.

dailymedia.

 

madata.gr