ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ!

Η αιμοδοσία είναι πολύ περισσότερο από μια απλή πράξη ανθρωπισμού. Είναι ένας τρόπος να δώσουμε ζωή στους άλλους, ένας τρόπος να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών και ατυχημάτων, ένας τρόπος να ενισχύσουμε το πνεύμα της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον πλησίον μας.

Χάρη σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να δώσουν από τον εαυτό τους, για να βοηθήσουν τους άλλους, η ιατρική κοινότητα έχει τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσει περιστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως ατυχήματα, χειρουργικές επεμβάσεις και ασθένειες που απαιτούν μεγάλες ποσότητες αίματος.

H αξία της αιμοδοσίας δεν περιορίζεται μόνο στα αριθμητικά. Πίσω από κάθε μονάδα αίματος που δίνετε υπάρχει μια ανθρώπινη ιστορία. Μπορεί να είναι η ιστορία ενός παιδιού που χρειάστηκε αιμοπετάλια για να κερδίσει τη μάχη με τη λευχαιμία, ή της νεαρής μαμάς που έφερε στον κόσμο ένα υγιές μωρό χάρη σε μερικές φιάλες αίματος που παραχώρησε κάποιος εθελοντής αιμοδότης, όπως εσείς! Ενθαρρύνετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και την κοινότητά σας να συμμετέχουν σε εθελοντικές αιμοδοσίες, και να συνεχίσουμε αυτήν την πολύτιμη πράξη ανθρωπισμού.

Σας περιμένουμε όλους, την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της παράταξης μας, στην κεντρική πλατεία Μοιρών, από τις 4.30μμ-τις 8.30μμ, σε μια πράξη ανθρωπισμού!