Το κακό προαίσθημα για την ημέρα του εμβολιασμού δεν σταμάτησε την 44χρονη

Σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ηρακλείου νοσηλεύεται η 44χρονη ύστερα από τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.
Ο καθηγητής αιματολογίας του πανεπιστημίου της Σορβόνης Γρηγόρης Γεροτζιάφας μιλώντας στο MEGA είπε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να εμφανιστούν προβλήματα θρόμβωσης από την 5η μέχρι την 28η μέρα μετά από εμβολιασμό.

Κακό προαίσθημα

Το κακό προαίσθημα για την ημέρα του εμβολιασμού δεν σταμάτησε την 44χρονη από την Κρήτη. Ο σύζυγός της περιέγραψε στο MEGA πως η Γλυκερία, υπέρμαχος των εμβολίων, δίσταζε λίγες ώρες πριν. Λίγες ώρες προτού η κατάσταση της υγείας της πάρει την πιο αρνητική τροπή, ο σύζυγός της μιλησε στο MEGA.

Η 44χρονη όλο αυτό το διάστημα από το προφίλ της στο FB προέτρεπε και άλλους πολίτες να εμβολιαστούν και να υπερνικήσουν τον φόβο τους.

Η 44χρονη υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο,  με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να περιορίσουν την αιμορραγία. Ωστόσο τα ξημερώματα του Σαββάτου πηγές της οικογένειας, ανέφεραν πως είναι ήδη εγκεφαλικά νεκρή.

Ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη μια γυναίκα που όπως λέει έχαιρε άκρας υγείας , μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλιο, στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, στην εντατική και από εκεί στο χειρουργείο να «παλεύει» για τη ζωή της, με τις ελπίδες όμως κάθε λεπτό να λιγοστεύουν.

Δεν μπορεί να είναι τυχαία τα περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη δήλωσε στο MEGA η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, Θεοδώρα Ψαλτοπούλου. 

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται συγγενείς, φίλοι αλλά και πολίτες που αγωνιούν για την 44χρονη και προσεύχονται να διαψευστούν οι αρνητικές προβλέψεις.

 

madata.gr