Το χρονικό της μοιραίας γνωριμίας του καρδιολόγου με την 38χρονη Βουλγάρα

Κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία, ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της πριν από μερικά χρόνια για μια καλύτερη τύχη. Όμορφη κοπέλα, «χαμηλών» τόνων, βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας γραφεία και σπίτια και κάπως έτσι γνώρισε πριν από πέντε χρόνια τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη, τον γνωστό καρδιολόγο από τη Σητεία με τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η γνωριμία έγινε στο ιατρείο του καρδιολόγου, το οποίο καθάριζε η μητέρα της Νταίζης και στο οποίο η 38χρονη πήγαινε συχνά για βοήθεια. Πολύ γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη ανακοίνωνε στον γιατρό ότι είναι έγκυος. Ο καρπός του έρωτά τους χαροποίησε τον 62χρονο, που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει απόγονο -κάτι που δεν είχε συμβεί στον προηγούμενο γάμο του.

Αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη ανοίγοντάς της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούργια ζωή. Ακριβά ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό, χρήματα, ό,τι είχε ονειρευτεί.

Ωστόσο, παρά την καλή ζωή, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.

Συχνά, αναφέροντας διάφορες δικαιολογίες, ταξίδευε στη Βουλγαρία για να βρίσκεται κοντά στον εραστή της. Μαζί είχε πάντα το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα, οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κάνει τεστ DNA, αφού η μητέρα δεν άφηνε το παιδί ποτέ από κοντά της.

Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

cretalive.gr