Συντριβή αεροπλάνου στη Βραζιλία – Νεκρός ο πρόεδρος και 4 ποδοσφαιριστές της Πάλμας

Ο πρόεδρος και τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας Palmas της Βραζιλίας σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα.

Οι παίκτες που έχασαν τη ζωή τους είναι οι Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule και Marcus Molinari. Ο πρόεδρος της ομάδας, Lucas Meira, και ο κυβερνήτης του αεροπλάνου, Wagner, επίσης σκοτώθηκαν. 

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στον διάδρομο απογείωσης. Οι παίκτες θα ταξίδευαν στην πόλη Γκοϊάνια όπου θα αναμετρούνταν με την Vila Nova .

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε στις 9:22 π.μ., αλλά, όταν έφτασε στη σκηνή δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

«Το Palmas Futebol e Regatas ενημερώνει ότι περίπου στις 8:15 π.μ. την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, υπήρξε ένα αεροπορικό δυστύχημα με τον πρόεδρο του συλλόγου Lucas Meira, με προορισμό την Goiânia, για τον αγώνα με την Vila Nova τη Δευτέρα 25 Γενάρη, για το Πράσινο Κύπελλο», λέει η ανακοίνωση του συλλόγου και συνεχίζει:

«Το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν ο Lucas με τον Διοικητή Wagner και τους αθλητές Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule και Marcus Molinari, απογειώθηκε και έπεσε στο τέλος του διαδρόμου του Tocantins Association of Aviation. Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι όλοι απεβίωσαν. Σε αυτή τη στιγμή πόνου και απογοήτευσης, ο σύλλογος ζητά προσευχές για τα μέλη της οικογένειας των θυμάτων, στα οποία θα παράσχει την απαραίτητη υποστήριξη και τονίζει ότι σε εύθετο χρόνο θα μιλήσει ξανά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το Palmas Futebol e Regatas ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του Βραζιλιάνικου Πρωταθλήματος.

Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα δηλώνει ότι θα παράσχει όλη την απαραίτητη υποστήριξη στις οικογένειες των νεκρών. 

Τα συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασε και η ομάδα Vila Nova.

 

 

madata.gr