Συνεργασίες για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την προβολή των Χανίων, δρομολογούν Ο.Α.Κ.& Επιμελητήριο Χανίων

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνη Ροκάκη είχε την Τετάρτη 27/05/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας αλλά και της προβολής των Χανίων – σε αυτή την κρίσιμη περίοδο – ενώ τέθηκαν οι βάσεις και σε μια σειρά από θέματα συνεργασίας που δρομολογούνται, μεταξύ των δυο φορέων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, συνεχάρη τον κ. Παπαδογιάννη, για την ανάληψη των καθηκόντων του, τονίζοντας πως «είναι ένα πρόσωπο, που συγκεντρώνει την θετική γνώμη, του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. τόνισε ότι «ο οργανισμός θα είναι ενεργός συμπαραστάτης στην προσπάθεια ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας και θα σταθεί αρωγός στο ΕΒΕΧ, ως φορέας επιχειρηματικότητας, σε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα ληφθούν, προς αυτή την κατεύθυνση».

Στη συνάντηση, που έγινε στα γραφεία της έδρας του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά Χανίων,
συμμετείχαν ακόμη τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Δώρα Κυριακάκη, και οι κύριοι Μιχάλης Μαυριδάκης και Ανδρέας Φυντικάκης.

Πηγή: kritipress.gr