Συνάντηση Περιφερειάρχη με το Προεδρείο και τη Γραμματεία Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Από τον Περιφερειάρχη Κρήτης ξεκίνησαν τις επαφές τους με τις τοπικές αρχές και τους φορείς, τα μέλη της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης, ο Γραμματέας της Ένωσης Χρήστος Αναμούρλου και από την Γραμματεία Γυναικών συμμετείχαν η Γραμματέας Μαρία Μαραγκάκη, η Οργανωτική Γραμματέας Γεωργία Καλιτσουνάκη και η Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Ευστρατία Κουλαρά. 

Τα μέλη της νεοσύστατης Γραμματείας που στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην ενημέρωση και τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή γυναικών στα συνδικαλιστικά και κοινωνικά δρώμενα, ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία και τον ενημέρωσαν για τους στόχους και τις προτεραιότητες που έχουν.     

Ο κ. Αρναουτάκης αναφερόμενος στην καλή συνεργασία που διαχρονικά υπάρχει με την Ένωση, έδωσε συγχαρητήρια στο Προεδρείο της Ένωσης για τη δράση του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της Γραμματείας Γυναικών.   

Πηγή: typoskritis.gr