Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στην Εθνική Νέων Ανδρών

«Επιθυμώ να συγχαρώ τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών του μπάσκετ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη. Μια άξια επιτυχία, επιστέγασμα του ομαδικού πνεύματος, του πάθους αλλά και του ήθους που επέδειξαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Η χαρά που προσέφεραν σε όλους τους Έλληνες, σε εποχές δύσκολες για την χώρα, είναι ανεκτίμητη.
Επιθυμώ να συγχαρώ επίσης τους διοργανωτές του Ευρωμπάσκετ: Την FIBA, την ΕΟΚ, την Περιφέρεια Κρήτης, τους Δήμους Χανίων και Ρεθύμνης και ιδιαιτέρως όλους τους εργαζομένους του Δήμου Ηρακλείου που συνέβαλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης, η οποία διεξήχθη στην πόλη μας.
Η εικόνα χιλιάδων Ηρακλειωτών να γιορτάζουν το χρυσό μετάλλιο στις κερκίδες του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, σε συνδυασμό με τα θερμά λόγια των συμμετεχόντων, τόσο για την φιλοξενία, όσο και για το επίπεδο της διοργάνωσης, αποτελούν την επιβεβαίωση ότι το Ηράκλειο είναι ήδη η αθλητική πρωτεύουσα της ελληνικής περιφέρειας και ένα αθλητικό κέντρο διεθνούς επιπέδου».

Πηγή: typoskritis.gr