Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού σε Εργοτέλη και Ηρόδοτο

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση του Εργοτέλη και του Ηροδότου για τις επιτυχίες που χάρισαν στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου.
Η άνοδος του Εργοτέλη στην Β΄ Εθνική αποτελεί την δίκαιη επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλλαν όλοι στην ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η δυναμική αυτού του ιστορικού συλλόγου ξεπερνάει την κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε φέτος, κάτι που κατέστη ξεκάθαρο με τις εμφανίσεις του ολόκληρη τη χρονιά. Ευελπιστούμε ότι και η B΄ Εθνική θα αποδειχθεί απλώς μια ακόμα σύντομη στάση στο ταξίδι επιστροφής του Εργοτέλη προς την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος από τον Ηρόδοτο, επίσης προσέφερε χαρά στους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού αλλά και σε ολόκληρο το Ηράκλειο. Και επιβεβαίωσε ότι η πόλη μας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ποδοσφαιρικό εκπρόσωπο στην Α΄ Εθνική, διαθέτει ανθρώπους με αγάπη και γνώση για το άθλημα, οι οποίοι μέσα σε δύσκολες συνθήκες, δουλεύουν με μεράκι, συχνά και με αυταπάρνηση, για την πρόοδό του.
Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό και των δυο συλλόγων».

Πηγή: typoskritis.gr