Συγχαρητήρια δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τις Πανελλήνιες

 Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είναι η επιβράβευση μιας μακράς και επίμοχθης προσπάθειας. Η επίτευξη των στόχων τους αποτελεί, συνάμα, την απαρχή μιας νέας πορείας στην ζωή και στον χώρο της εκπαίδευσης. Εύχομαι καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές.

Συγχαρητήρια, επίσης, στους γονείς και στους καθηγητές των μαθητών, οι οποίοι, υπερβαίνοντας τις πολλές αντιξοότητες που επέφερε η πολύχρονη οικονομική κρίση στην χώρα μας, συνέβαλαν καθοριστικά στην προετοιμασία για την είσοδο των αποφοίτων της Μέσης Εκπαιδεύσεως στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Οι μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους. Θα τους δοθούν επανειλημμένως οι δυνατότητες να εκπληρώσουν τους σκοπούς και τα όνειρά τους. Τους προτρέπω, με ψηλά το κεφάλι, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τις επιλογές τους.

Πηγή: typoskritis.gr