Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη η Αριστέα Γιαννακάκη

Στην παράταξή "Τολμάμε Μαζί" η κυρία Αριστέα Γιαννακάκη από τις Καμάρες.
Η κυρία Γιαννακάκη είναι παντρεμένη με τον κύριο Φραγκάκη Γεώργιο και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά. Ως πολύτεκνη μητέρα, η κυρία Γιαννακάκη επιθυμεί να προσφέρει στο χωριό της ότι καλύτερο μπορεί και να διεκδικήσει δυνατότητες, να αξιοποιήσει τις υπάρχουσες υποδομές με έξυπνο τρόπο, να κάνει δράσεις για το χωριό, τα παιδιά και τις δραστήριες γυναίκες που υπάρχουν στο χωριό ούτως ώστε τα παιδιά και οι νέες γενιές να είναι περήφανοι για το χωριό τους, να θέλουν να μείνουν στις Καμάρες και να δημιουργήσουν οικογένεια.

Επιθυμεί να κάνει το χωριό πιο φιλικό για τα παιδιά, να δημιουργήσει χώρους και περιβάλλον για να περνούν οι οικογένειες ποιοτικό χρόνο και τα παιδιά να περνούν την ώρα τους με δημιουργικό τρόπο.

Είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο

"Θεωρώ ότι μέσα από τη συλλογική δράση και τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα και για εμάς τους ίδιους αλλά και για τον τόπο μας. Με τον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη είμαι πεπεισμένη ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Έχει ένα ευαισθητοποιημένο όραμα για το μέλλον των παιδιών και της νέας γενιάς. Θα ήθελα τη στήριξή σας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας αλλά και τα παιδιά μας για να έχει μέλλον αυτός ο τόπος και ζωή".