Στην Κρήτη σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Στην Κρήτη θα μεταβούν σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ολοκληρώνοντας έτσι την τριήμερη επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Το ζευγάρι θα συνοδεύουν επτά τηλεοπτικά δίκτυα της Μεγάλης Βρετανίας.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα επισκεφθεί σήμερα το μεσημέρι τον αρχαιολογικό χώρο στην Κνωσσό, όπου θα τους υποδεχθεί η γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού κα Βλαζάκη και ακολούθως ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα συναντηθεί με μέλη της Βρετανικής Σχολής στους χώρους της «Βίλλας Αριάδνη».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στις 14:25 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου», όπου και θα ενημερωθεί για τις δράσεις της.Η Καμίλα θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει το Οινοποιείο Λυραράκη, περιήγηση στη Βίλα Αριάδνη και τις εγκαταστάσεις της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής.

Στις 15:15 ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας).

Η επίσκεψη στην Κρήτη του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης θα ολοκληρωθεί με μετάβαση στις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας) για παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων

Στις 16:20 αναμένεται η αναχώρησή τους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση.
Πηγή: typoskritis.gr