Στη Βουλή η υποστελέχωση του νοσοκομείου Ρεθύμνου και του Βενιζελείου από τον Χάρη Μαμουλάκη

Τα προβλήματα από την υποστελέχωση αλλά και την συνεχιζόμενη λανθασμένη πολιτική της Κυβέρνησης ΝΔ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αναδεικνύει με την κατάθεση της επιστολής της Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου ως Αναφοράς προς τον Υπουργό Υγείας, ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χάρης Μαμουλάκης.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, της Διεύθυνσης Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου – Πανάνειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, η μετακίνηση με «εντέλλεσθαι» του Διευθυντή Παθολόγου, του Διευθυντή Α’ Παθολογικής και του Διευθυντή Β’ Παθολογικής για την κάλυψη εφημεριών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, επιδεινώνει τα προβλήματα λειτουργίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου χωρίς να επιλύει τα προβλήματα του Γ.Ν. Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα, στο έγγραφο αναφέρεται ότι στο Υπουργείο Υγείας είναι γνωστή από 6ετίας τουλάχιστον η ανεπαρκής στελέχωση του Γ.Ν. Ρεθύμνου από παθολόγους και άλλες ειδικότητες ενώ για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο τονίζεται ότι τουλάχιστον 7 κλινικές – συμπεριλαμβανομένης και της Παθολογικής – βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από πλευρά στελέχωσης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης ζητάει ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό σχετικά με τι προτίθεται να πράξει για το συγκεκριμένο θέμα.