Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες για βιασμό στο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν οι δράστες

Το βιασμό της από έναν Γερμανό κατήγγειλε σήμερα το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου μια κοπέλα από την Ολλανδία και την απόπειρα βιασμού από έναν άλλο Γερμανό φίλο του πρώτου κατήγγειλε η φίλη της!

Το περιστατικό σύμφωνα με το creta24.gr, έγινε τα ξημερώματα στο δωμάτιο των φερόμενων ως δραστών στην περιοχή των Μαλίων. Αστυνομικοί της Χερσονήσου κατάφεραν και εντόπισαν τους δύο φερόμενους ως δράστες, ενώ προχώρησα και στη σύλληψη δύο ακόμη φίλων τους, επίσης Γερμανών, προκειμένου να εξεταστεί η εμπλοκή τους στα δύο περιστατικά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κοπέλα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε, ηλικίας 19 ετών, είπε ότι η πράξη έγινε μέσα στην τουαλέτα του δωματίου που διέμεναν οι 4 αλλοδαποί, έβαλε τις φωνές, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει. Η δεύτερη κοπέλα από την Ολλανδία, ηλικίας 22 ετών υποστήριξε ότι ο ένας εκ των τεσσάρων Γερμανών, προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο δωμάτιο, αλλά δεν τα κατάφερε γιατί η ίδια μπόρεσε και διέφυγε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής εξέτασε την 19χρονη και εντόπισε σημάδια σεξουαλικής συνεύρεσης. Οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τη στιγμή που επέστρεφαν στο δωμάτιο τους. Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι οι δύο κοπέλες τους ακολούθησαν με τη θέλησή τους στο δωμάτιο και η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της 19χρονης.

 

madata.gr