Σκότωσε τον άντρα της με τον εραστή της κι έπειτα τον… έκαναν μπάρμπεκιου για τους γείτονες (pics)

 Ο τρόπος που κάθε ζευγάρι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του γάμου τους διαφέρει, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο… πρωτότυπος όσο αυτός που επέλεξαν ο Τζέισον και η Κέλι Κόχραν. 

Το ζευγάρι, μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου αντιμετώπιζε προβλήματα κι ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα τους. Η Κέλι γνώρισε τον εργολάβο, Κρίς Ρέγκαν κι ένα φλογερό ειδύλλιο εξελίχθηκε ανάμεσα τους, ενώ ο Τζέισον αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Όταν ο απατημένος σύζυγος ανακάλυψε για την σχέση της Κέλι της υπενθύμισε πως όταν παντρεύτηκαν, ορκίστηκαν πως αν κάποιος έμπαινε ανάμεσα τους θα τον σκότωναν. Της πρότεινε να τηρήσουν τον όρκο τους κι αυτή συμφώνησε.

Έτσι προσκάλεσαν τον εραστή της στο σπίτι τους. Τον υποδέχθηκαν μ’ ένα όπλο, τον ακινητοποίησαν και τον κομμάτιασαν μ’ ένα ηλεκτρικό πριόνι. Έχοντας φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια, διασκόρπισαν τα κομμάτια σε δάσος της γύρω περιοχής και παράτησαν το αμάξι του θύματος σ’ ένα πάρκινγκ. Τα τελευταία κομμάτια από τη σορό του θύματος τα… σέρβιραν σε μπάρμπεκιου που διοργάνωσαν για τους γείτονες!

 


Ο Τζέισον και η Κέλι Κόχραν

Ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Κέλι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του ζευγαριού, όμως παρότι έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι, δεν βρήκαν τίποτε. Η Κέλι παραδέχθηκε ότι είχε δεσμό με τον Κρις, αλλά υποστήριξε ότι αυτό δεν πείραζε τον άνδρα της γιατί είχαν ανοικτή σχέση. Κι αφού δεν βρέθηκε ίχνος του θύματος, γλίτωσαν την απαγγελία κατηγοριών και μετακόμισαν στην Ιντιάνα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Η σχέση τους όμως παρέμενε κακή. Σύντομα ξεκίνησαν και πάλι οι καυγάδες, καθώς η Κέλι αγαπούσε τον εραστή της και θέλησε να εκδικηθεί τον άντρα της που την ανάγκασε να μετάσχει στο φόνο του. Ένα βράδυ κάλεσε την Άμεσο Δράση φωνάζοντας ότι ο άνδρας της δεν ένιωθε καλά. «Κάνει εμετό, ιδρώνει», είπε. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο, τους είπε ότι ο άνδρας της ήταν καταθλιπτικός κι είχε πάρει ηρωίνη.Ο Κρις Ρέγκαν

Η νεκροψία, ωστόσο, έδειξε ότι ο Τζέισον δεν πέθανε από υπερβολική δόση αλλά από ασφυξία. Οι Αρχές της απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, εκείνη το έσκασε, αλλά συνελήφθη αργότερα και καταδικάστηκε σε 65 χρόνια κάθειρξης.

«Θέλω να πεθάνω στη φυλακή», είπε στο δικαστήριο.

Η οικογένεια του Τζέισον υποπτεύεται ότι η 34χρονη Κέλι έχει σκοτώσει έως και εννέα ακόμη άνδρες σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ.

Πηγή: reader.gr

Πηγή: kritipress.gr