Σήμερα 31 Ιανουαρίου η αδελφοποίηση του Δήμου Ηρακλείου με την Τάμπα της Φλόριντα

Στις 11 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένη η τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Ηρακλείου με την Τάμπα της Φλόριντα, στο Παλιό Δημαρχείο της αμερικανικής πόλης.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, πρόκειται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Τάμπα Μπομπ Μπάκχορν, προκειμένου να προχωρήσει η σχετική διαδικασία και να οριστικοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στους δύο Δήμους.
Την αντιπροσωπεία του Δήμου, εκτός του Δημάρχου, απαρτίζουν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Επικοινωνίας Gian Andrea Garancini, και ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ζαμπετάκης. Μαζί τους βρίσκονται επίσης ο εκπρόσωπος του ΙΤΕ και Διευθυντής του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης Αρτέμης Σαϊτάκης η εκπρόσωπος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης Εβελίνα Μπάκιντα και η γιατρός Πελαγία Βελιγραδή. Θα τους πλαισιώσουν ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Τάμπα Δημήτρης Σπάρος, ο Πρόεδρος της τοπικής ΑΧΕΠΑ Γκας Παράς, ο πρώην Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συλλόγου Κρητών Μανώλης Βεληβασάκης, καθώς και εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας.

Πηγή: typoskritis.gr