Σέντρα στην Super League 2

 Την επανέναρξη της δεύτερης κατηγορίας αποφάσισαν οι ομάδες για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου και η τελευταία (22η) στις 4 Ιουλίου.

Οι 13 ΠΑΕ της Super League 2 (έλειπε η Δόξα Δράμας) μαζί με τους τρεις εκπροσώπους της Football League συνεδρίασαν σήμερα (3/6) στα γραφεία της Λίγκας. Ο εκπρόσωπος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης ψήφισε και αποχώρησε από την συνεδρίαση καθώς έπρεπε να προλάβει την πτήση για Χανιά. 

Τέλος, ορίστηκε μια επιτροπή που θα τρέξει τα επόμενα θέματα της κατηγορίας (αναδιάρθρωση, τηλεοπτικά κ.α.). Την επιτροπή θα απαρτίζουν εκπρόσωποι των ΠΑΕ: Τρίκαλα, Χανιά, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακού και το τριμελές προεδρείο της Ένωσης, δηλαδή τον Λεωνίδα Λεουτσάκο (πρόεδρος) και τους κ.κ. Σταμούλη και Αντωνίου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, απόντος μόνο του εκπροσώπου της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.  

1) Τα μέλη ενημερώθηκαν για τη συνάντηση με τον ΠΣΑΠ, στον οποίο θα αποστείλουν πρόταση να πληρωθούν όλα τα δεδουλευμένα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας

2) Έγινε ενημέρωση σχετικά με την τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιτροπής SL 2.

3) Αποφασίστηκε η συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 (29/6 η 21η και 4/7 η 22η αγωνιστική). Ακολούθως ορίστηκε επιτροπή που θα πλαισιώσει το τριμελές προεδρείο της Ένωσης υπό τους κ.κ. Αϊβάζογλου, Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη και Χριστοβασίλη και θα συναντηθούν με την ΕΠΟ, την ΕΡΤ και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να συζητήσουν και να λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την πραγματοποίηση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

4) Αποφασίστηκε η τροποποίηση προκήρυξης και η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

5) Αποφασίστηκε να προταθεί στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ ολοκληρωμένη πρόταση αναδιάρθρωσης που θα περιλαμβάνει 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL, χωρίς κανέναν υποβιβασμό σε καμία από τις τρεις κατηγορίες.

6) Ψηφίστηκε ομόφωνα συνεργασία της Super League 2, με το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,  την EFL Championship και την ΙΑΣΙΣ ΜΚΟ για το πρόγραμμα «New Youth Football».

Πηγή: kritipress.gr