Σε κακή ψυχολογία ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης δεν είναι στα καλύτερα του! Το μεγάλο του στοίχημα, το Survivor στον ΣΚΑΙ, δεν αποδίδει φέτος όπως άλλες χρονιές και αυτό τον έχει κάνει χάλια ψυχολογικά!
Ο Σάκης λοιπόν, δεδομένου ότι έχει επαφή με τον έξω κόσμο μέσω social δεν θέλει να βλέπει άνθρωπο! Τις περισσότερες ώρες τις περνάει κλεισμένος στο δωμάτιο του όχι από τουπέ ή έπαρση, άλλωστε ο ίδιος φημίζεται για το πόσο προσιτός είναι, αλλά από κακή διάθεση!

Ο ίδιος, έχει παγώσει με τον Ατζούν εξαιτίας της διαμάχης που έχει ξεσπάσει στο ελληνικοτουρκικό Survivor και ξέρει καλά ότι η «έχθρα» τον δύο λαών για χάρη της τηλεθέασης ήταν επινόηση του Ατζούν Ιλιτζαλί που όμως δεν του βγήκε!

Και πάμε τώρα στο ζουμί: Ποιος είναι ο νούμερο ένα άνθρωπος που θα μπορούσε να απευθυνθεί ο Σακης Τανιμανίδης για να τον ανεβάσει ψυχολογικά; Εκτός από την μαμά του πάντα, ε…. Η Χριστίνα Μπόμπα! Το κορίτσι ανέβηκε στο αεροπλάνο και δημοσίευσε μέσω Instagram και «spoiler» με το που πάει!

«Κάπου ζεστά ή κάπου κρύα»; Έγραψε η Χριστίνα και όλοι νομίζαμε ότι θα πάει στον Άγιο Δομίνικο! Αμ δε! Η Χριστίνα πήγε στο Λονδίνο προκειμένου να δει την αδερφή της και μας την έσκασε κανονικά!

Πάντως, πληροφορίες  καρατσεκαρισμένες αναφέρουν πως τον επόμενο μήνα η Χριστίνα θα βρεθεί στο πλευρό του άντρα της, όπως άλλωστε έκανε και τις περασμένες χρονιές.

Απλώς φέτος, την κρατούν ακόμα στην Ελλάδα κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μόλις τακτοποιηθούν, θα πάει αμέσως κοντά στον Σάκη της!
youweekly