Ρέθυμνο: Επίσκεψη της αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Μαρίας Λιονή και υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο Γηροκομείο

Συνεχίζει τις επισκέψεις της η αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ρεθύμνου, κα Μαρία Λιονή με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» του Σταύρου Αρναουτάκη, προκειμένου να επικοινωνήσει με τους φορείς και τους πολίτες του νομού.
Το πρωί της Δευτέρας 25/9/2023, η κα Λιονή επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων (Γηροκομείο) μαζί με τους συνυποψηφίους της Μιχάλη Σαρρή, Βαγγέλη Τσουδερό και Εύη Παναγιωτάκη, όπου συναντήθηκαν με την Διευθύντρια της δομής Ζωή Σιταρένιου – Μπριλλάκη, τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου.
Η επίσκεψη εντάσσεται στην ειδικότερη και κυρίως διαχρονική φροντίδα, που επιδεικνύει η Περιφέρεια Κρήτης για τις δομές κοινωνικής πρόνοιας. Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου χρηματοδότησε και την επίπλωση της νέας πτέρυγας του γηροκομείου και δεσμεύεται πως θα είναι πάντα δίπλα στην δομή, που επιτελεί ένα ανεκτίμητο έργο στο νομό μας για την ανακούφιση της ευάλωτης ομάδας των ηλικιωμένων, που βρίσκουν στο γηροκομείο μας ένα πραγματικό στήριγμα.

Επίσκεψη στο Ατσιπόπουλο
Μία ιδιαίτερα όμορφη και παραγωγική συνάντηση είχε η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κα Μαρία Λιονή στο Ατσιπόπουλο με τον πρόεδρο, τον Αλέξανδρο Παπαλεξάκη, τον π. Μιχάλη Μυστράκη, αντιδημάρχους, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συγχωριανούς το Σάββατο 23/9/2023.
Μετά την συνάντηση, η κα Λιονή δήλωσε: «Τα θέματα και τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και αυτά συζητήσαμε με ειλικρίνεια. Μία περιοχή, που αξίζει ακόμα περισσότερο την προσοχή μας είναι το Ατσιπόπουλο, μιλήσαμε για το κυκλοφοριακό ζήτημα, αλλά και για θέματα πολιτικής προστασίας. Είμαστε και πολύ χαρούμενοι για το νέο Πνευματικό Κέντρο που κατασκευάζεται τώρα και σίγουρα θα δώσει επιπλέον υπεραξία στην περιοχή!
Η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός όσο μπορεί, ώστε να χρηματοδοτηθούν έργα απαραίτητα για την περιοχή».