Ρέθυμνο: Επίσκεψη στελεχών της ανώτατης διοίκησης της Τράπεζας EUROBANK στο Επιμελητήριο

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ EUROBANK ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Τα γραφεία του Επιμελητήριου Ρεθύμνης επισκέφθηκαν, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, τα στελέχη της ανώτατης διοίκησης της Τράπεζας EUROBANK κ.κ. Σταύρος Ιωάννου (αναπληρωτής CEO, group chief operating officer (coo) & διεθνείς δραστηριότητες) και Νικόλαος Φραγκιαδάκης (επικεφαλής γεωγραφικού τομέα Α’ – Κρήτης & Νήσων), συνοδευόμενοι από τον κ. Εμμανουήλ Χατζηγιαννάκη, Διευθυντή Υποκαταστήματος Eurobank Καλλιθέας Ρεθύμνου).

Σκοπός της επίσκεψης των στελεχών της ανώτατης διοίκησης ήταν η συνάντηση με τον κ. Γεώργιο Γιακουμάκη, Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στη Ρεθεμνιώτικη οικονομία, τις αναπτυξιακές της προοπτικές και την παρουσίαση της πολιτικής της Τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα ανώτατα στελέχη της Διοίκησης τόνισαν τη δέσμευση της Τράπεζας να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πολιτική στο Ρέθυμνο και γενικότερα στην Κρήτη, στηρίζοντας ενεργά τις δυναμικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα σε κλάδους με δυναμική και σημαντικές προοπτικές για την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την καινοτομία, αφού η Κρήτη καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής, με σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη των εργασιών της Τράπεζας.

Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, τόνισαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Ρεθύμνου, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης πορείας του πληθωρισμού, της ραγδαίας ανόδου του ενεργειακού κόστους, της συνεχόμενης αύξησης των επιτοκίων και του δανεισμού, προάγοντες που υποθηκεύουν το μέλλον και στραγγαλίζουν κάθε περιθώριο ανάπτυξης.