Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Γιατί δεν ήθελε οι αλλαγές στα μαλλιά της να γίνονται αντιληπτές; Ποιο ήταν το κόλπο της;

Το μοντέρνο χτένισμα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα ενέπνευσε πολλές γυναίκες να κόψουν τα μαλλιά τους και να αποκτήσουν το ίδιο κομψό και σικάτο hair look.

Ο Richard Dalton, ο οποίος ήταν ο προσωπικός της κομμωτής για χρόνια, εξήγησε ότι ακόμη και η παραμικρή αλλαγή θα μπορούσε να είναι «πρωτοσέλιδο ειδήσεων», κάτι το οποίο δεν ήθελε καθόλου η αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Έτσι λοιπόν χρειαζόταν ένα έξυπνο κόλπο για να μην γίνονται αντιληπτές οι αλλαγές στα μαλλιά της.

Σε μια συνέντευξη στο Town & Country, ο hair stylist μίλησε για τη συνεργασία τους που κράτησε για 12 ολόκληρα χρόνια.

«Ό, τι κι αν έκανα στα μαλλιά της γινόταν είδηση ​​πρωτοσέλιδου. Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το κούρεμα που έμεινε στην ιστορία
Ο συνεργάτης του Richard Dalton, Kevin Shanley, είναι αυτός που δημιούργησε για πρώτη φορά το εμβληματικό κοντό κούρεμα της Νταϊάνα και επίσης χτένισε τα μαλλιά της για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Ωστόσο, ο Richard Dalton διατήρησε την εμφάνισή της για καθημερινές εκδηλώσεις και έδωσε στον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry τα πρώτα τους κουρέματα.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήθελε ένα διαφορετικό στυλ για ευκολία πριν ξεκινήσει μια περιοδεία στην Αφρική. Αλλά αντί να το κάνουν συνωμότησαν για να κάνουν την αλλαγή πιο μικρή.

«Ό,τι έκανα στα μαλλιά της έγιναν νέα της πρώτης σελίδας», εξήγησε στην Town & Country. «Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έπρεπε να το κάνουμε ένα τέταρτο της ίντσας κάθε φορά για αρκετές εβδομάδες».

Η αλλαγή στα μαλλιά της που έφερε προβλήματα με τη Βασίλισσα
Υπήρχε μια φορά που η Νταϊάνα δεν ήταν τόσο προσεκτική με τα μαλλιά της και δημιουργήθηκε πρόβλημα με την πεθερά της, τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Για την ακρίβεια, αμέσως μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Harry, η Νταϊάνα είχε μακρύνει τα μαλλιά της λίγο περισσότερο και αποφάσισε να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σε μια βασιλική εκδήλωση.

«Η Νταϊάνα είχε αυτό το απίστευτο νέο χτένισμα και αυτή η πολύ σημαντική αξιοπρεπής περίσταση απλώς έγινε πρώτο θέμα σε όλες τις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις που επικεντρώθηκαν πραγματικά στο χτένισμα της Νταϊάνα», είπε ο αφηγητής για το ντοκιμαντέρ The Queen: A Remarkable Life.

glance.gr