Πόλος έλξης οι Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ηρακλείου για Έλληνες και ξένους αθλητές

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης της Κίνας καθώς και κλιμάκιο της Εθνικής μας ομάδας στίβου – σκυταλοδρομίας χρησιμοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες τις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου για την προετοιμασία τους.
Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της ελληνικής ομάδας σκυταλοδρομίας βρίσκεται στο Ηράκλειο από την 1η Δεκεμβρίου και θα παραμείνει έως και τις 9 του μήνα Οι αθλητές προπονούνται στο Παγκρήτιο Στάδιο, υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Περικλή Χαντζηαναστασιάδη, ενώ ειδικά για την περίσταση δημιουργήθηκε νέος χώρος ενδυνάμωσης με ελεύθερα βάρη και παραχωρήθηκαν οι χώροι αποκατάστασης του σταδίου με σάουνα, υδρομασάζ και μασάζ για τις ανάγκες αποθεραπείας των αθλητών.
Παράλληλα, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στο γυμναστήριο του Παγκρητίου Σταδίου βρέθηκε και κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης της Κίνας. Οι Κινέζοι υδατοσφαιριστές ήρθαν στην Κρήτη για φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τον ΟΦΗ και ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο του Παγκρητίου , από το οποίο και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.
«Τόσο η επίσκεψη της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης της Κίνας, όσο και η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στίβου – σκυταλοδρομίας, αποτελούν βήματα προς την επίτευξη ενός βασικού στόχου της πολιτικής μας στον τομέα του αθλητισμού: Να καταστεί το Ηράκλειο ένα διεθνές κέντρο αθλητικού τουρισμού υψηλού επιπέδου. Έχουμε τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για να το πετύχουμε και θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».
δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.
 
Πηγή: typoskritis.gr