Ποιος Συνέλαβε Τον Στρατιώτη Που Πυροβολούσε Μέσα Στην 1η Μ.ΑΛ.; Μικρή Αλλά Άξια Αναφοράς Λεπτομέρεια…

 Μία μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια, που δείχνει ότι ακόμη και ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. -που αρκετοί μπορεί να θεωρούν ότι απλά διοικεί από ένα γραφείο- είναι όχι απλά μάχιμος, αλλά και κάτι παραπάνω, έρχεται στη δημοσιότητα από τα Parakritika.gr

Πριν από λίγες ημέρες, η υπόθεση με τον στρατιώτη που άρχισε ξαφνικά να πυροβολεί μέσα στο στρατόπεδο της 1ης Μ.Αλ. στο Μάλεμε και κατόπιν διέφυγε με ένα φορτηγάκι, έκανε το γύρο της Ελλάδας.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο άνθρωπος που έπιασε και συνέλαβε τον στρατιώτη -αφού εντοπίστηκε το όχημα από τον Διοικητή του Α.Τ. Πλατανιά- ήταν ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαγουδάκης βρισκόταν εκείνη την ώρα για υπηρεσιακό ζήτημα στην περιοχή του Ταυρωνίτη, όταν ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και μάλιστα συνομίλησε με τον Αρχηγό ΓΕΣ.

Μόλις λοιπόν εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, ο κ. Λαγουδάκης, ενεργώντας σαν αστυνομικός πρώτης γραμμής, ήταν ο άνθρωπος που συνέλαβε το νεαρό στρατιώτη.

Πράξη που, μπορεί να είναι μία μικρή λεπτομέρεια, αλλά δείχνει ότι ο Γ.Α.Δ. Κρήτης δεν ξεχνάει το… παρελθόν του!

parakritika.gr

Πηγή: kritipress.gr