Παρουσίαση του σήματος «We do local» στην Ημερίδα: «Βιώσιμη καλλιέργεια και τροφή – το κοινό μας μέλλον»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2019 η ημερίδα με τίτλο «Βιώσιμη καλλιέργεια και τροφή – το κοινό μας μέλλον» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Σουηδίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με την στήριξη του Προξενείου της Σουηδίας στην Ανατολική Κρήτη.
Στόχος της ημερίδας ήταν η ενίσχυση του διαλόγου για τη βιωσιμότητα, η παρουσίαση καλών πρακτικών και η ενθάρρυνση για την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών με έμφαση στον αγροδιατροφικό τομέα. Μέσα από την εκδήλωση αυτή, αναδείχθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διαχείριση του αγροδιατροφικού τομέα ενώ έγιναν αναφορές σε έρευνες γύρω από τις πράσινες καλλιέργειες, τη διαχείριση και την κατανάλωση των προϊόντων. Επιπρόσθετα, έγινε παρουσίαση ψηφιακών και τεχνολογικών λύσεων που δύνανται να συνεισφέρουν στην αειφορία στο χώρο της αγροδιατροφής.
Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ, κος Ανδρέας Μεταξάς και η Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ κα Μωραϊτάκη Κατερίνα η οποία είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει πώς το καινοτόμο brand φιλοξενίας «We do local» στηρίζει την Εντοπιότητα και την Αυθεντικότητα και πώς αυτό συμβάλει στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας.

Πηγή: typoskritis.gr