Παράδοση οικίσκου για τις ανάγκες της ΤΟΜΥ Λιμ. Χερσονήσου

Οικίσκος τύπου isobox παραδόθηκε χθες το απόγευμα από το Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο στο ιατρικό προσωπικό της ΤΟΜΥ Λιμ. Χερσονήσου.
Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στον εξωτερικό χώρο της ΤΟΜΥ, προκειμένου να λειτουργήσει ως ανεξάρτητος χώρος αναμονής και διαλογής περιστατικών και διατέθηκε από το Δήμο Χερσονήσου στο πλαίσιο της προσπάθειας διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και προστασίας των πολιτών για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα χαλύβδινο οικίσκο (isobox) διαστάσεων 2,40 x 6, ο οποίος παραδόθηκε με πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση, θερμομόνωση οροφής και προεγκατάσταση κλιματιστικής μονάδας.
«Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα των υπευθύνων της ΤΟΜΥ για ενίσχυσή τους με τον απαραίτητο αυτό εξοπλισμό σύμφωνα και με τα διεθνή επιστημονικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αλλά και την αποφυγή διασποράς του από την επαφή μεταξύ των ασθενών. Είμαστε δίπλα στους δημότες μας από την πρώτη μέρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και, βέβαια, δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους οποίους θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο στη μάχη για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε οτιδήποτε κρίνεται απαραίτητο για λόγους πρόληψης, πρόληψης και διασφάλισης της δημόσιας υγείας» δήλωσε ο κ. Σέγκος.

Πηγή: kritipress.gr