Παπαπαναγής: «Nα διορθώσουμε κάποια λάθη και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει»

 
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Περικλής Παπαπαναγής, μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη, ενώ τόνισε ότι είναι σκληρό για την ομάδα να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά.

“Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, που ήταν και το ζητούμενο, δημιουργήσαμε φάσεις και σκοράραμε, χωρίς να κινδυνεύσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας έπιασε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, προσπαθήσαμε να προφυλάξουμε το προβάδισμα. Έγινε η ισοφάριση, βρήκαμε το σθένος σε μια ωραία αντεπίθεση να προηγηθούμε και τελικά το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο, από μια στατική φάση.

Για εμάς είναι σκληρό γιατί το παθαίνουμε συχνά τώρα τελευταία, να δεχόμαστε γκολ στα τελευταία λεπτά. Είναι κάτι που μας απασχολεί και έχει κάποιες λογικές εξηγήσεις.

Τελείωσε για εμάς ένας πολύ δύσκολος μήνας, με συνεχόμενα παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ και τώρα μπαίνοντας στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε, να διορθώσουμε κάποια λάθη και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας γιατί η προσπάθεια που έκαναν ήταν συγκινητική από ένα σημείο και μετά, γιατί ήταν στα όρια τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η ισοπαλία μέσα σε μια δύσκολη έδρα μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που ισοφαριστήκαμε στα τελευταία λεπτά.

Είμαστε μια νέα ομάδα, εκείνο που προσπαθούμε να κάνουμε από την αρχή είναι να παίξουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε ό,τι μας αξίζει μέσα από το ποδόσφαιρο.

Όταν δεν δέχεσαι γκολ τόση ώρα, σε πληγώνει γιατί είσαι κοντά σε μια νίκη. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Περιμένουμε τη στιγμή που θα πάρουμε ένα αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά, καθώς είναι κάτι που δεν το έχουμε καταφέρει”.

Πηγή: kritipress.gr