ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote TV

 Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote TV, ώστε να ανεβάσουν το PAOK TV και το PAO TV στο μπουκέτο καναλιών του συνδρομητικού δικτύου.

Μία επαναστατική ιδέα που μπορεί να αναδιαμορφώσει το τηλεοπτικό τοπίο στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξετάζουν πολύ σοβαρά ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, που βρίσκονται σε συζητήσεις με την Cosmote TV, ώστε να εντάξουν στο μπουκέτο καναλιών της to PAOK TV και το PAO TV, το οποίο βρίσκεται στα σκαριά.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, που αν τελικά ευοδωθεί βάζει για πρώτη φορά την Cosmote TV πολύ δυναμικό στον κόσμο της Super League, αφού η μέχρι τώρα εμπειρία της με τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν με τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας και της Super League 2.

Οι συζητήσεις δεν είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ωστόσο διεξάγονται μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με την Cosmote TV να σχεδιάζει να εντάξει τα δύο αυτά κανάλια στην υπηρεσία On Demand, στην οποία ο κάθε συνδρομητής μπορεί σήμερα να παραγγείλει την ταινία της αρεσκείας του και να την δει όποια στιγμή επιθυμεί, μέσα από μία τεράστια γκάμα ταινιών, η τιμή των οποίων ποικίλλει ανάλογα με την σημαντικότητα της (αν είναι πρεμιέρα φερ’ ειπείν).

Οι συζητήσεις αυτές δείχνουν και την τάση του ΠΑΟΚ να συνεχίσει την επένδυση που ξεκίνησε φέτος στο PAOK TV, αφού το ανέβασμα στο ψηφιακό μπουκέτο της Cosmote TV θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο σε τεχνικό επίπεδο την ποιότητα των παραγωγών προς όφελος του δέκτη, ενώ πάνω σε αυτή την συνταγή θέλει να πατήσει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος να βρει την επόμενη τηλεοπτική του στέγη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η εξέλιξη αυτή δείχνει και την πρόθεση της Cosmote TV να κάνει ένα δυναμικό μπάσιμο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποκτήσει δύο πολύ γερά και εμπορικά «χαρτιά», δύο ομάδες με μεγάλο κοινό, ώστε να γίνει ένας ακόμα πιο ισχυρός «παίκτης» στο τηλεοπτικό τοπίο.

ΠΗΓΗ: sdna

Πηγή: kritipress.gr