ΟΦΗ: Η αποστολή για Τρίπολη και Τούμπα

 Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (11/1) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του ΟΦΗ για τους δύο εκτός έδρας αγώνες με Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 12/1, 15:00) για τη Super League και ΠΑΟΚ (15/1, 15:00), για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Adil Nabi έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο Vajebah Sakor, ο οποίος παραμένει κλινήρης στο σπίτι του. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης και ξεκούρασης.

Ο Νίκος Μαρινάκης συμμετέχει κανονικά στην αποστολή, αν και είναι τιμωρημένος (λόγω κίτρινων καρτών) στο παιχνίδι της Τρίπολης, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης και αντίδρασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των δύο αγώνων. Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Figueiredo, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Nάστος, Neira, Semedo, Braun, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Mellado, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Σουρνάκης, Vaz, Felipe Souza.

Πηγή: kritipress.gr