Νίκος Συριγωνάκης: Ευχαριστώ από καρδιάς στους ψηφοφόρους που ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη την παράταξή μας ( vid)

Σε δήλωσή του μετά την εκλογή του στις Περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε», ο κ. Νίκος Συριγωνάκης στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους ψηφοφόρους που τον τίμησαν με την ψήφο τους κατατάσσοντάς τον 1ο Περιφερειακό Σύμβουλο σε ψήφους, τόνισε:

«Όλη η διαδικασία ήταν ένα ταξίδι όμορφο, δύσκολο και κουραστικό και όπως φάνηκε με ένα καλό αποτέλεσμα τόσο για την παράταξή μας όσο και για μένα προσωπικά. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που σε ολόκληρη την Κρήτη τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή μας και την ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη με ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους συμπολίτες από την Π.Ε. Ηρακλείου που με την ψήφο τους με ανέδειξαν 1ο Περιφερειακό Σύμβουλο σε ολόκληρη την Κρήτη. Ένα γεγονός που με χαροποιεί, με συγκινεί και με ευχαριστεί. Συγχρόνως όμως με επιφορτίζει με μια ιδιαίτερη και μεγάλη ευθύνη και ένα βαρύ φορτίο. Υπόσχομαι και δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, μέσα από σκληρή δουλειά, με ήθος και με αξιοπρέπεια να δικαιώσω την επιλογή και την εμπιστοσύνη τους. Υποσχόμαστε όλοι οι συνυποψήφιοι που ο λαός της Κρήτης εξέλεξε, να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε με σκοπό να πετύχουμε όλα εκείνα που οραματιζόμαστε για το νησί μας. Όλα αυτά τα οποία πιστεύουμε ότι αξίζουν στο νησί μας!

Δείτε το βίντεο:

poo.gr