Μηνάς Πίτσος: «Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν για τον καθένα τα παιχνίδια ανάμεσα στον Γιούχτα και τον ΠΟΑ»

 Ο Γιούχτας έχει μπροστά του ένα ακόμη δυνατό ντέρμπι, ίσως το πιο δύσκολο από όσα έχει δώσει μέχρι τώρα, καθώς την Κυριακή θα φιλοξενηθεί στο Ατσαλένιο από τον ΠΟΑ. Πάντα τα ντέρμπι των δύο ομάδων έχουν το δικό τους ενδιαφέρον και πόσο μάλλον τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.

Οι Αρχανιώτες έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες και είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια καθώς μεσολάβησε και το ρεπό. Η κυριακάτικη αναμέτρηση στο Ατσαλένιο μάλιστα θα είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τις Αρχάνες για τον Γιούχτα! Η ομάδα προέρχεται από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Μαρτινέγκο με τον Πόρο και το «διπλό» με 3-4 αλλά πέρα από τη συγκομιδή των τριών βαθμών, αποκόμισε και δύο σημαντικά προβλήματα. Ο MVP Μιχάλης Φραγκουλάκης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΟΑ ενώ κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο Ραπτάκης και έτσι και εκείνος μένει εκτός πλάνων.

Επίσης δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Μηνά Πίτσου ο Κόλλιας που υποβλήθηκε την Τρίτη σε αρθροσκόπηση όπως και ο αρχηγός Μάνος Κασσωτάκης, με τους δύο αυτούς παίκτες να επιστρέφουν στα παιχνίδια με την έλευση του νέου έτους.

Στον αντίποδα υπάρχουν τρεις σημαντικές επιστροφές. Ο Σταθόγλου έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ενώ τις τιμωρίες τους εξέτισαν οι Μπαλντοβαλίεφ και Πλουσής, που δεν είχαν αγωνιστεί γι’ αυτό τον λόγο με τον Πόρο

Στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με τον Γιούχτα ο Μηνάς Πίτσος τόνισε τα εξής:

«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν για τον καθένα τα παιχνίδια ανάμεσα στον Γιούχτα και τον ΠΟΑ. Είναι πραγματικά ντέρμπι, που μετράει η ψυχή και η αποφασιστικότητα για να τα διεκδικήσεις. Σίγουρα όποιος βάλει πρώτος γκολ, έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα σε τέτοια ντέρμπι. Εμείς προερχόμαστε από μια σειρά επιτυχημένων αποτελεσμάτων και θέλουμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Πηγή: kritipress.gr