Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του Λεμπιδάκη ευχαρίστησε την ΕΛΑΣ

Τις θερμές ευχαριστίες του στην Ελληνική Αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής του γιου του έπειτα από έξι μήνες αγωνίας εξέφρασε στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Γιάννης.

Ο επιχειρηματίας έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση 18 μέρες μετά την απελευθέρωση του γιου του και έδωσε το «παρών» στην εορταστική εκδήλωση της ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, σήμερα 20 Οκτωβρίου 2017, γιορτάζεται πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου» και ο κ. Λεμπιδάκης ήταν εκεί για να πει το δικό του «ευχαριστώ» στις διωκτικές αρχές.

Με συγκίνηση και σπασμένη φωνή έσπευσε από το βήμα της εκδήλωσης της αστυνομίας να πει το «ευχαριστώ» του. «Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να πω τα Χρόνια Πολλά και να πω τις πολλές ευχαριστίες μου στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση. Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεμπιδάκης και πρόσθεσε: «Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ».

kontranews