Μάλια: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα – Η τραγική ιστορία της ζωής του

Μία θλιβερή ανθρώπινη ιστορία ήρθε στο φως μετά τον εντοπισμό του πτώματος στη θαλάσσια περιοχή των Μαλίων, το πρωί του Σαββάτου.

Το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε μετά από ώρες να επιπλέει στη θάλασσα, ανήκει, όπως φάνηκε από την προανάκριση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, σε έναν 72χρονο άνδρα από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο 72χρονος είχε χάσει σε τροχαίο τη σύζυγο και την κόρη του, ενώ πρόσφατα διαγνώσθηκε ο ίδιος με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ίσως αυτό, με δεδομένο και τις δύο απώλειες που βίωσε, να επιβάρυνε την ψυχολογία του, με τις Λιμενικές Αρχές να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο, ο Βρετανός να έδωσε τέλος στη ζωή του. Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει το σενάριο αυτό, είναι ότι το πτώμα βρέθηκε με τα ρούχα.

Το πτώμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναγνώρισε ο οδηγός ταξί, ο οποίος το πρωί μετέφερε τον 72χρονο στην περιοχή.

Σημειώνεται τέλος ότι ο Βρετανός ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή καθώς συνήθιζε να την επισκέπτεται, για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 

 

Πηγή: daypress.gr