Λημναίος: “Φιλοσοφία της νέας διοίκησης είναι να μπορέσουμε ο Ηρόδοτος να κερδίσει την αξιοπρέπεια”

 Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μανώλης Λημναίος μίλησε για το σκεπτικό που θα έχει η νέα διοίκηση της ομάδας για το μέλλον του Ηροδότου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Φιλοσοφία της νέας διοίκησης είναι να μπορέσουμε η ομάδα μας να κερδίσει την αξιοπρέπεια της εντός και εκτός γηπέδου. Να υπάρξει μια σταθερότητα διοικητική, καθώς και αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας όπως αξίζει στο ιστορικό αυτό σωματείο, ανάπτυξη και αναδιοργάνωση της ακαδημίας μας όπου τα τελευταία δύο χρόνια είχε μπει κυριολεκτικά στον γύψο. Αναδομή των τμημάτων υποδομής Νέων και Ελπίδων.

Επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο, όπου θα έρχονται για να βλέπουν μια ομάδα που θα αγωνίζεται με τα δικά μας παιδιά και θα έχει πάντα το μέταλο του νικητή. Σωστή προσέγγιση σε όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας καθώς και τους χορηγούς της ομάδας μας όπου η απερχόμενη διοίκηση κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να συγχύσει και να απογοητεύσει με σειρά άκυρων και άκαιρων δηλώσεων.

Τέλος φιλοσοφία μας είναι ένα μεγάλο άνοιγμα σε όλους τους ανθρώπους και παράγοντες της ομάδας μας μακρυά από ίντριγκeς και αντιπάθειες. Στην παρούσα φάση δεν περισσεύει κανείς και για να μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει όλα τα παραπάνω θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.

Το μήνυμα λοιπόν είναι ΠΑΜΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΑΣ”

Πηγή: kritipress.gr